Gündeş'ten Reza'ya ikinci şok

Amerika'da tutuklu bulunan eşi Rıza Sarraf'a boşanma davası açan Ebru Gündeş, 50 milyon TL'yi az buldu. Gündeş, villayı ve yalıyı da istiyor...

samanyoluhaber.com

Şarkıcı Ebru Gündeş (41), İran asıllı yolsuzluk ve rüşvet zanlısı eşi Rıza Sarraf’a (34) boşanma davası açmıştı. Dolandırıcılık ve kara para aklamaktan 6 aydır Amerika’da tutuklu olan Rıza Sarraf da “Eşim baskı yaptı. Bu sıkıntılı sürecimde boşanmayı üzülerek kabul ettim” demişti. Ebru Gündeş’in yakın çevresine “4 yıldır her zorluğa göğüs gerdim. ama dayanacak gücüm kalmadı. doktorlarım sağlığımdan endişe ediyor” dedi.

KENDİ İÇİN DEĞİL KIZININ GELECEĞİ İÇİN

Ebru Gündeş, 1999’da beyin kanaması geçirmiş, ölümden dönmüştü. 6 yıldır evli olan çiftin mal paylaşımının nasıl olacağı merak konusu. Ebru Gündeş’in “Kendim için tek kuruş istemiyorum. ama kızım Alara’nın (6) geleceğini düşünmeliyim” dediği öğrenildi. İddiaya göre; Ebru Gündeş, Rıza Sarraf’ın 50 milyon Tl teklifini az bulup reddetti. İstanbul’daki iki yalıdan birini, Bodrum’daki villayı, Amerika-Miami’deki evi de istedi.

60 YIL DİYORDU

Ebru Gündeş “Rıza ile zengin olduğu için evlenmedim. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Onu asla bırakmayacağım. Söz verdik, aşkımız 60 yıl sürecek” demişti. Şubat 2010’da evlenen Ebru Gündeş ile eşi Rıza Sarraf “Biz bir yemin ettik. 60 yılımızı beraber geçireceğiz” diyordu. Rıza Sarraf bu sebeple Kanlıca’daki 120 milyon TL’lik yalısının kapısına ‘60’ yazdırdı. 7 milyon Euro’luk lüks teknesinin adı; ‘60 Yıl’dı. 3 milyon TL’lik Rolls Royce’una ‘YIL 60’ diye plaka taktırdı. Göğsüne ‘Yıl 60’ dövmesi yaptırdı.

<< Önceki Haber Gündeş'ten Reza'ya ikinci şok Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER