Hacı Kazım Barışık Camii'nin temeli dualarla atıldı


Adana Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi'nde yaptırılacak Merhum Hacı Kazım Barışık Camii'nin temeli törenle atıldı.

Site içerisinde 350 metrekare alanda inşa edilecek Hacı Kazım Barışık Cami'nin temel atma törenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Hurdacılar Esnaf Odası ve Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz ile çok sayıda hurdacı esnafı katıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın daveti üzerine, merhum Kazım Barışık anısına dua edilerek başlayan törende duygulu anlar yaşandı. Başkan Karalar, "Burada çok mutluyum. Hakkın rahmetine kavuşan Kazım Barışık abimizin anısına önce bir Fatiha okuduk, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. O güzel insan, yıllardır esnaf ve sanatkar için gece gündüz çalıştı. Onun adını taşıyacak bu güzel caminin temelini atacak olmaktan da çok mutlu oldum. Çok güzel ve hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Temelini de bana attırıyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de böyle bir törende bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Daha sonra butonlara basılarak cami temeline ilk harç döküldü.
CİHAN
<< Önceki Haber Hacı Kazım Barışık Camii'nin temeli dualarla atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER