Hakkari Belediye Eş Başkanları'ndan temizlik şirketine ziyaret

Hakkari Belediye Eş Başkanları'ndan temizlik şirketine ziyaret

Hakkari Belediye Eş Başkanları Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon, beraberlerindeki Belediye Eş Başkan yardımcıları Derya Çiftçi, Behçet Kanat belediyenin temizlik işlerini yapan firmayı ziyaret etti.

Şirketin ofis merkezinde gerçekleşen ziyarette eş başkanlar ve beraberindekiler şirketin yönetim kurulu başkanı Kadir Tan ve personelleriyle görüştü. Eş başkanlar şirketin ve personellerin genel durumu üzerine bilgi aldı.

ÇUŞKON: BU KENTİN AYNASI SİZLERSİNİZ

Belediye Eş Başkanı Nazmi Çuşkon, şirketin başarısına vurgu yaparak şuana kadar yapılan kent temizliğine ilişkin halktan hiçbir şikayet almadıklarını ve bu anlamda şirket çalışmalarından memnun kaldıklarını söyledi.
Çuşkon, "Buradaki ziyaretimizin temel nedeni siz değerli emekçiler ile bir araya gelerek şimdiye kadar göstermiş olduğunuz başarıları taktir etmektir. Tabi kentimizin büyük işlerinden biri sizlerin omuzlarında, gerçekten gayret ve çabalarınız gözler önünde, bu anlamda bu kentin aynası sizlersiniz. Tüm başarınızı kutlar bu gayret ve çabanızın devamını dileriz." diye konuştu.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Kadir Tan da eş başkanların belediye heyeti olarak ziyaretlerinden memnuniyetlerini ifade etti. Tan, "Dört yıllık bir zaman diliminde belediyemizin temizlik işlerini yüklenerek, işimizi ilk günden bu güne severek azimle yapıyoruz. Belediye hepimizindir. Bize ait olana sahip çıkmak zorundayız. Belediyemizin bize verdiği sorumluğu önemseyerek halkımıza gün daha iyisini sunmak için çabalıyoruz. Bu memleketin evlatları olarak, halk için hizmet anlayışını esas alıyoruz. Bu anlamda halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hakkari Belediye Eş Başkanları'ndan temizlik şirketine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER