HdWM Kurucu Başkanı Prof. Dr. Franz Egle, emekliye ayrılıyor


Mannheim'da bulunan Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu (Hochschule der Wirtschaft für Management - HdWM) Kurucu Başkanı ve Baktat Yönetim Kurulu üyelerinden Prof. Dr. Franz Egle, 15 Nisan 2016 Cuma günü yüksekokulda düzenlenecek bir törenle çalışma hayatına veda edecek.

Baktat'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yüksekokulun kurulduğu 2011 yılından bu yana vizyonu, çalışkanlığı ve kurumun uluslararasılaşmasına sağladığı katkılarla büyük takdir toplayan Egle, geride bıraktığı beş yılın ardından emekliğe ayrılıyor. Türk-Alman İş ve Eğitim Enstitüsü e.V.'nun da kurucuları arasında yer alan Egle, derneğimizdeki gönüllü çalışmalarına ara vermeden devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Mannheim Belediye Başkanı Dr. Peter Kurz'un yanı sıra Internationaler Bund Yönetim Kurulu Başkanı Thieme Fojkar'nın da hazır bulunacağı törende, Prof. Egle'nin ardından başkanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Michael Nagy bir açılış konuşması yapacak. Tören, HdWM'nin Aula Salonu'nda saat 16.00'da gerçekleşecek.

HdWM Başkanı Prof. Dr. Franz Egle, Türk-Alman İş ve Eğitim Enstitüsü ve Baktat Yönetim Kurul Başkanı Mustafa Baklan ile birlikte, 2011 yılında Uygulamalı Yönetim Bilimleri Üniversitesi'nin temelini atmış ve o zamandan beri işletme üzerine odaklanan eğitim müessesinde rektörlük görevini sürdürüyordu. CİHAN
<< Önceki Haber HdWM Kurucu Başkanı Prof. Dr. Franz Egle, emekliye ayrılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER