Hidayet Karaca'dan ekran yüzlerine duygulandıran mektuplar

Silivri Cezaevi'nde 130 gündür hukuksuz bir şekilde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Hidayet Karaca, kendisini ziyarete gelen ancak görüşemediği Samanyolu Televizyonu'nun ekran yüzlerine duygu dolu mektup gönderdi.

Hidayet Karaca'dan ekran yüzlerine duygulandıran mektuplar

Samanyolu Televizyonu'nun ünlü simaları Yeşil Elma programının sunucusu Oktay Aymelek, Davetsiz Misafir programının sunucusu Turgay Başyayla ve Maceracı programının sunucusu Murat Yeni, Samanyolu Tv Programlar Koordinatörü Murat Keskin ile beraber yaklaşık 4,5 aydır Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'yı ziyarete gitti. Ancak Hidayet Karaca ile görüşmelerine izin verilmedi. Çıkışta cezaevi önünde fotoğraf çektiren ekran yüzleri bu fotoğrafları Hidayet Karaca'ya gönderdi. Büyük vefa örneği gösteren ünlü isimlerin ziyareti karşısında Hidayet Karaca duygularını fotoğrafların arkasına yazdığı duygu dolu satırlarla dile getirdi. 




İşte o mektuplar:

Kardeşim Turgay;

Bir gün size göre Silivri'nin davetsiz misafiri oldum. Ama kader planında ben davet edilmişim haberim yokmuş. Ta ki zindanda kendimi buluncaya kadar. Rabbim'e ne kadar şükür desem azdır. Ve davet edileceğim Ahiret koridorunu habersiz geçip gitseydim ne olurdu. Hayat davetsiz misafirlerle dolu. Sizlerin ve sevdiklerinizin yolları açılsın. Eşine ve yavruna selamlar. Nasip olursa görüşeceğiz, konuşacağız. Arkadaşlara selamlar. Mazlumun ahı arşı titretir, mazlumun duasının karşısında hiçbir güç duramaz.



Canım kardeşim melek yüzlü Oktay Ustam;

Yüreğinin dertle attığını, her alıp verdiğin nefesinde iyilik güzellik adına ne yapabilirim diye düşünüyorsun. Ekrandan fakir için neler yapılabilir dertlenmeni hissediyorum. Olsun nasibimde burada yiyeceğim yemek içeceğim su varmış. Allah'a (cc) çok şükür. Nasibimize bu kutlu yolun bu kısmı düştü. Şikayet yok. Şükür var. Yeşillikler boy atıyor. Baharın sesi duyuluyor. Nasip olursa görüşeceğiz. Allah'a emanet olun. Sevdiklerinizi sizlere Rabbim bağışlasın.



Kardeşim Murat;

Çıktığım bu yol 'macera' değil de hakikattir. Ve bu yol yolcularını beklenir beklenmez sürprizlerle karşılar. Yolumuz inşallah arkadaşlarımız duasıyla, sevenlerin gözyaşlarıyla sırat-ı müstakime çıkıyor. Haseki Hastanesi'nde görünce çok sevinmiştim. Rabbim sizleri, aileni ve sevdiklerini bu yolda hep lütuflarıyla sevindirsin. 'Demokrasi Nöbeti'ne devam ediyoruz. Rabbimin verdiği nimetlere şükür ediyorum. İyi ki sizler ve arkadaşlarım var. Allah var gam yok. Görüşmek üzere.   



SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Hidayet Karaca'dan ekran yüzlerine duygulandıran mektuplar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER