Hidayet Türkoğlu: Ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, terörden dolayı ertelenen spor müsabakaları için "Ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Biz güçlü bir ülkeyiz ve en kısa zamanda bunu da atlatacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu, danışman olduktan sonra ilk ziyaretini doğup büyüdüğü Bayrampaşa'ya yaptı. Türkoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Türkoğlu, bildiği işte faydalı olmaya çalışacağını belirterek, "Ben uzun yıllar spor yapan bir insandım. Hayatımın çoğunu sporla kazanmış bir insanım. Bu şekilde devam etmeye çalışacağım. Spor faaliyetlerinde mümkün olduğunca başrol olmaya çalışacağım. Bu yüzden Türk gençliğine nasıl faydalı olabilirim diye düşünüyorum ve düşünmekteyim. Bu konu da az da olsa bir faydam olursa ne mutlu bana." dedi.

"ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR"

Hidayet Türkoğlu, İstanbul'da Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen terör saldırısı ve arkasından Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçının ertelenmesinin hatırlatılarak, İstanbul'da yapılacak Kadınlar Eurolig Final Four maçları için Rus kulüplerinin katılıp katılmayacağıyla ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi:

"Bu konuda şu ana kadar bir duyum almadık. Bu konuda benim yorum yapmam doğru olmaz. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Spor Bakanımız bu konu ile ilgili mutlaka açıklama yapacaktır. Ancak bu konuda şu ana kadar öyle bir duyum almadım. Talihsiz durumlarla karşılaştık. Ülkemizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Biz güçlü bir ülkeyiz ve en kısa zamanda bunu da atlatacağız. Önemli olan bu birlikteliği hiçbir şekilde bozmamak. Sporun her zaman birleştirici yanı olmuştur. İnanıyorum ki bu tür aktiviteler fazlalaştıkça halkımız da bu organizasyonları sahiplenmiştir. İnşallah problemsiz bir turnuva geçiririz. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum."
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER