Hollanda'da öldürülen Haydar Zengin'in cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi

Hollanda'da öldürülen Haydar Zengin'in cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da geçtiğimiz hafta öldürülen Avukat Haydar Zengin'in (37) cenazesi, Kırşehir merkezde bulunan Ali Çam Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazın ardından merkeze bağlı Çadırlıhacıyusuf Köyü'nde toprağa verildi.

Haydar Zengin'in bir süredir ailesi ile birlikte tehdit aldığı, sık sık yer değiştirdiği ve bir önceki bürosunun Kuzey Hollanda eyaleti Zaandam şehrinde olduğu ve akrabalarının yanında geçici olarak kaldığı iddia edildi.

CHP Kırşehir milletvekili adayı ve Haydar Zengin'in akrabası olan Yılmaz Zengin, Çadırlıhacıyusuf Köyü'nde kurulan taziye çadırında, olayın meydana gelişi ve failler hakkında kendilerine henüz ayrıntılı bir bilgi ulaşmadığını söyledi.

Zengin, "Kuzenim iki çocuk babası Haydar Zengin, 15 Ekim Perşembe günü Amsterdam'daki avukatlık bürosunda katledilmiştir. Amsterdam polisinin olayla ilgili soruşturmayı devam ettirdiği bize bildirildi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, henüz failleri yakalayabilmiş değil, süreci takip ediyoruz. Acımız büyük." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda'da öldürülen Haydar Zengin'in cenazesi Kırşehir'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER