HÜRSİAD, CHP'ye basın özgürlüğüne verdiği destekten dolayı teşekkür etti


Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD), Digiturk, Tivibu, Teledünya gibi yayın platformlarından çıkartılan Samanyolu Yayın Grubu'na verdiği destekten dolayı CHP'ye teşekkür etti.

CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden HÜRSİAD Başkanı İşisağ, ülkenin içinde bulunduğu durum dolayısıyla seçim güvenliğinin önemine işaret ederek sandıklara sahip çıkılması gerektiğini söyledi. İşisağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Digiturk platformundan çıkarılan Samanyolu Televizyonu Grubu'na verdiği desteğin de ülkenin demokrasisi için mihenk taşı olduğunu kaydetti.

ERCAN: HER ALANDA ÖZGÜRLÜK

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan da 1 Kasım'da halkın iktidarını kuracağını ifade etti. Ercan, CHP iktidarında basın özgürlüğü başta olmak üzere her alanda özgürlük yaşanacağını dile getirdi. CHP İl Başkanı, sözlerini şöyle tamamladı: "CHP birinci sınıf demokrasiyi, özgürlükleri genişleterek çoğulculuğu tesis ederek, parlamenter sistemi güçlendirerek, parlamenter denetim mekanizmalarını etkin kılarak, yargının gerçek anlamda bağımsızlığını ve tarafsızlığını sağlayarak yargı düzeninin niteliğini yükseltecektir."

CİHAN
<< Önceki Haber HÜRSİAD, CHP'ye basın özgürlüğüne verdiği destekten... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER