İmamoğlu'ndan Erdoğan'a mülakat tepkisi: Yeni mi aklınıza geldi?

Giresun'da halka hitap eden Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin önemine işaret ederek özelliklerde gençlerden oy kullanmalarını istedi. AKP'nin mülakatların kaldırılmasını seçim vaadi olarak sunmasına tepki gösteren İmamoğlu, "Acaba 21 yılda kaç milyon kişilik hak yediniz? Yeni mi aklınıza geldi" dedi.

SHABER3.COM

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Giresun'da seçmene hitap etti.

Burada yaptığı konuşmada, muhalefet tarafından uzun yıllardır dile getirilen kamuya atanmada mülakatın kaldırılması talebinin AKP'nin seçim vaatleri arasına girmesini eleştiren İmamoğlu, "Siz, acaba 21 yılda kaç milyon kişilik hukuksuzluk yaptınız, hakkını yediniz? 21 yıl sonra mı aklınıza geldi artık mülakat yok demek" ifadelerini kullandı. 

Konuşmasında gençlere oy kullanmaları yönünde çağrı yapan İmamoğlu, "Gençlerimizin sesinin gür çıktığı bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlere sesleniyorum; mutlaka oy kullanın" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NUN BAYRAM İKRAMİYESİ SÖZÜNÜ ANIMSATTI 
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayram ikramiyesi sözünü anımsatan İmamoğlu, "Size söz. Biz bayramları bayram gibi yaşatacağız size. Önümüzdeki bayram, bizim hükümetimizde bayram primini emeklilere 15 bin lira olarak vereceğiz" şeklinde konuştu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bakın 4 yıldır bu kardeşiniz İstanbul’da görev yapıyor. Allah şahit, bir Allah’ın kulunu bir başkasından ayırt etmedik. Hizmetimizi eşit yaptık. Ekonomimizin zor günlerinde, kadınlara çocuklarımıza sahip çıktık. Ne demişlerdi? Bunlar gelince yardımları keserler demişlerdi. 5 katına çıkardık.

Gençlerimizin sesinin kısıldığı bir Türkiye değil, gençlerimizin sesinin gür çıktığı bir Türkiye inşa edeceğiz. Biz insanlarımızı yoksulluğa mahkum etmeye değil, zengin yapmaya geliyoruz.

Devletin başındaki insanın çocukları, gençleri yetişkinleri, hanımefendileri beyefendileri fırçaladığı, bir dönem değil, Atatürk’ün gözünün içine baka baka dinlediği gibi bir dönem geliyor.

"PARTİZANLIĞI SÖKÜP ATACAĞIZ"
Bu toprakların her karışı, bu memleketin güzel evlatlarının malı. Onun için bizimle görüşemeyen insanlar, partizanlığı dibine kadar yaşayan insanlar. Memleketin partisi olur mu?

Size söz veriyoruz. Kurumsal ayrışmayı da partizanlığı da söküp atacağız. Çok çalışacağız, adil olacağız."
<< Önceki Haber İmamoğlu'ndan Erdoğan'a mülakat tepkisi: Yeni mi aklınıza... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER