İncesulular dertlerini CHP'li vekile anlattı

İncesulular dertlerini CHP'li vekile anlattı

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve milletvekili adayları İncesu ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İncesulular, pazar yerinde kendileriyle sohbet eden CHP'lilere ekonomik anlamda yaşadıklarını sorunları dile getirerek çözüm istedi.

CHP'li milletvekili adayları 1 Kasım seçim çalışmalarının son günlerinde ilçelere ağırlık verdi. Milletvekili Çetin Arık ve adaylar İncesu ilçesinde Pazar yerini gezdi ve buradaki esnafla alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. İncesulular milletvekili Arık'ı karşılarında görünce yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan dolayı zorlandıklarını ifade ederek, çözüm istedi. Vatandaşlar, her şeyin pahalandığını ve geçim şartlarının gün geçtikçe ağırlaştığından yakındı.

CHP'li Çetin Arık, pazar yerinde vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve onları dinledi. CHP'nin ekonomik açıdan yapacağını vaat ettiği politikalarını anlatan Arık, halktan bir dönem için CHP'yi iktidara getirmelerini ve ülkenin terör, ekonomik ve birçok alanda yaşadığı sıkıntılarının nasıl çözüldüğüne şahit olacaklarını ifade etti. İncesu ilçesinde özellikle emekliler ve yaşlıların CHP'li Milletvekili Çetin Arık'a büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.
CİHAN
<< Önceki Haber İncesulular dertlerini CHP'li vekile anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER