İnegölspor'da Fenerbahçe üzüntüsü


Türkiye Kupası G Grubu'nda İnegölspor ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmayı 2-0'la kazanan Kayserispor bir üst turda Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Ev sahibi ekipte ise gruptan çıkamama ve Fenerbahçe ile oynayamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

İnegöl'de kar yağışı altında oynanan karşılaşmada konuk Kayserispor ile gruptan çıkma mücadelesi veren İnegölspor'u yıkan goller 34. dakikada Sinan Bakış ve 38. dakikada da Diego Lopes'den geldi. İlk yarıda bulduğu 2 golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Kayserispor puanını 12'ye yükselterek grubu 2. sırada tamamladı. Bu sonucun ardından Kayserispor son 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

İnegöl İlçe Stadı'nda Kayserispor'u ağırlayan, yoğun kar nedeniyle Trabzon'dan ayrılamadığı için maça gelemeyen hakem Abdullah Yılmaz'ın yerine hakem İlker Meral'ın düdük çaldığı maçta galibiyeti hedefleyen İnegölspor da teknik ekip ve oyuncular bu amaçlarına ulaşamadıkları için üzgün olduklarını söylediler.

Sahadan galibiyetle ayrılarak grubu ikinci bitirip, İstanbul'da H Grubu'nu lider tamamlayan Fenerbahçe ile son 16 turunda oynamayı hedefleyen İnegölspor'un hem turu kaçırması hem de Fenerbahçe'ye rakip olamamasına yönetim de üzüldü. Yöneticiler, bir 2. Lig takımının kupada ve Fenerbahçe gibi büyük bir takım karşısında neler yapabileceğini göstermek istediklerini ama bunu başaramadıkları için de üzgün olduklarını söylediler.
CİHAN
<< Önceki Haber İnegölspor'da Fenerbahçe üzüntüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER