İngiliz oyuncu Sian Blake ve iki çocuğu ölü bulundu


İngiltere'nin başkenti Londra'dan 25 gün önce iki oğluyla birlikte ortadan kaybolan ünlü oyuncu Sian Blake'in evinin bahçesinde üç ceset bulunduğu ortaya çıktı.

İngiltere'nin 30 yıldır devam eden ünlü EastEnders adlı pembe dizisinin eski oyuncusu Sian Blake, 25 gün önce başkentte 4 ve 8 yaşındaki iki oğluyla birlikte ortadan kaybolmuştu. İngiliz polisinin günlerdir yaptığı arama çalışmalarına rağmen haber alınamayan oyuncu ve çocuklarının, Londra'nın Erith semtinde bulunan evinin bahçesinde cesetlerinin bulunduğu kaydedildi. Daha önce kayıp oyuncunun evinde arama yapan polis memurlarına ise soruşturma açıldığı öğrenildi. Ayrıca İngiltere Emniyet Teşkilatı, bulunan cesetlerin ünlü oyuncu Blake ve çocuklarına ait olup olmadığına ilişkin yapılacak otopsinin ardından açıklayacağını duyurdu.

MOTOR NÖRON ALS HASTASIYDI

43 yaşındaki Jamaika asıllı İngiliz oyuncu Siam Blake, ülkenin yayın kuruluşu BBC One kanalında uzun süredir gösterilen EastEnders pembe dizisindeki Frankie Perrie karakteriyle tanınmıştı. Ünlü oyuncu uzun süredir kaslarda erime ve sinir kaybına neden olan motor nöron ALS hastalığıyla mücadele ediyordu.

Güvenlik yetkilileri, ünlü oyuncu ve çocuklarının kayıp haberini 49 yaşındaki erkek arkadaşı ve çocuklarının babası olan Arthur Simpson-Kent'in bildirdiğini ancak kayıp ihbarından üç gün sonra ortadan kaybolduğunu belirtti. Yetkililer, Simpson-Kent'in olayda baş şüpheli gösterildiğini açıklarken, İngiliz basını ise şahsın kendi ülkesi Gana'ya kaçmış olabileceğini iddia etti. CİHAN
<< Önceki Haber İngiliz oyuncu Sian Blake ve iki çocuğu ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER