İş güvenliği, Yenimahalle'de masaya yatırıldı

İş güvenliği, Yenimahalle'de masaya yatırıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanı Ayhan Özdemir ve beraberindeki heyet, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret ederek işçi sağlığı ve güvenliği konusunda bilgiler verdi.

Ülke genelinde iş güvenliği açıkları nedeniyle yaşanan acılar ve alınması gereken önlemler Yenimahalle'de masaya yatırıldı. İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü tarafından il genelinde yapılan çalışmalar ve projeleri hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Yaşar, "Biz bir Avrupa ülkesi olacaksak Avrupa standartlarında iş güvenliğini sağlamak zorundayız. Bunu yaparken de cezacı bir zihniyetle değil eğitici bir zihniyetle yapmalıyız" dedi.

Hem Belediye Başkanlığı görevi hem de sanayici kimliği ile masanın her iki tarafında da bulunduğunu hatırlatan Başkan Yaşar, iş güvenliğinin işveren için de çalışan için de önemine değindi. Her şeyin eğitimle doğru sonuçlanacağının altını çizen Yaşar, "Önce insan ve can güvenliği" diye konuştu.

Yaşar'a desteklerinden ve ilçede yapılan çalışmalar için teşekkür eden Ayhan Özdemir de "Üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Bize verilen görevi layığı ile yapma gayretindeyiz. Sizlere de bu konudaki duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber İş güvenliği, Yenimahalle'de masaya yatırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER