İskenderun'un çehresini değiştirecek projeler İTSO'da görüşüldü


Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaştarıma Dairesi Başkanlığı tarafından İskenderun'a yapılacak olan projeler İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)'nda anlatıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda başlayacak olan projenin maket fotoğrafları İTSO salonunda teşhir edildi. Toplantıya ev sahipliği yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz yaptığı konuşmada, İskenderun'un çehresini değiştirecek olan projenin hayata geçirilmesi ile ilçede daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşacağı gibi, trafik akışlarının da rahatlayacağını söyledi. İTSO olarak böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptığımız için onur duyduğunu aktaran Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan parkomet sorunu konusunu da gündeme getirerek, "İTSO olarak şehre değer katacak projelerin her zaman yanındayız." dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise tüm ilçelere hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduğunu belirtip, "İskenderun'da kavşakların düzenlenmesine yönelik başlatılan bu projelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. 2015 Ekim ayında başlayacak olan ilk projeyi Ocak ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Diğer projeyi de Ocak ayından sonra başlayıp, bahar ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. 7 ay içerisinde İskenderun Arsuz Kavşağı ve İsmet İnönü kavşağındaki çalışmaları tamamlayarak, burada trafiğin rahat nefes almasını sağlayacağız. İskenderun için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz proje 40 Milyon TL'ye mal olacak ve 7 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Arsuz Yol Kavşağına ve İsmet İnönü kavşağına yapılacak olan çalışmalar sine vizyon ve slayt destekli olarak anlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber İskenderun'un çehresini değiştirecek projeler İTSO'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER