İsmail Kahraman: Biz kriz çözmeye alışığız


AK Parti'nin Meclis başkanlığı için aday gösterdiği İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, başvurusunu yaptı. Kahraman, iyi bir seçim geçirilmesi dileğinde bulundu. Leyla Zana'nın yemini ile ilgili soruya Kahraman, "Biz kriz çözmeye alışığız." cevabını verdi.

Kahraman, AK Parti Grup Başkanvekilleri Ahmet Aydın, İlknur İnceöz ve Mahir Ünal'la birlikte başvuru dosyasını bizzat kendisi Meclis Genel Sekreterliği'ne verdi. Kahraman başvuru sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Müracaatını milletvekili arkadaşlarıyla birlikte yaptığını belirten Kahraman, "İnşaallah hayırlı olur, inşallah iyi bir seçim geçiririz ve iyi bir dönem geçiririz. Yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun sizlere de başarı diliyorum. Desteğinizi bekliyorum sağlık afiyet dilerim. Teşekkür ederim." dedi.

Bir gazetecinin, "Diğer partilerden destek arayacak mısınız?" sorusuna Kahraman, "Zaten milletvekili olarak adayız bütün milletvekillerinin desteğini istiyoruz." diye cevapladı.

Başka bir gazetecinin "Muhalefet partilerine bir ziyaretiniz olacak mı?" sorusuna AK Parti İstanbul Milletvekili, "Bakalım. Daha henüz aday çıkarmamış olanlar var. Belki hepsi aday çıkarır duruma göre bakacağız." cevabını verdi.

"Göreve başladığınızda bir de yemin krizi bekliyor sizi. Leyla Zana yemin etmedi. Neler söylersiniz?" sorusuna İsmail Kahraman, "Biz kriz çözmeye alışığız." dedi.

Bir girişimi olup olmayacağının sorulması üzerine AK Parti Meclis başkanı adayı, "Bakacağız, inceleyeceğiz. Evvela seçileyim. Sonra başkan olarak konuşalım olmaz mı?" diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Başkanlığa en yakın aday sizsiniz. Başkan seçilmeniz durumunda iç tüzük ve yeni anayasa ile ilgili muhalefete bir çağrınız olacak mı?" sorusuna İsmail Kahraman, şöyle cevap verdi: "İşte o durum olsun o zaman yeniden konuşacağız. Acele etmeye gerek yok zaman var. telaş yok. Hayırlı günler diliyorum. Durmak yok ileri."
CİHAN
<< Önceki Haber İsmail Kahraman: Biz kriz çözmeye alışığız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER