İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı


İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı akşam saatlerinde yeniden başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bilgilerine göre yarın da karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre İstanbul'da bugün karla karışık yağmur bekleniyordu. Ancak akşam saatlerinde kar yağışı yeniden başladı. Yurdu da etkisi altına alan kar yağışı İstanbul'da 4 gündür devam ediyor

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, önümüzdeki hafta İstanbul ve çevresinde, Bolu ve Düzce dışındaki iller ile Denizli, İzmir, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye dolaylarında yağmur görülecek.

Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER