İzmir Ayakkabı Fuarı'na 31 ülkeden alım heyetleri gelecek

İzmir Ayakkabı Fuarı'na 31 ülkeden alım heyetleri gelecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen edilen Shoexpo–38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, fuarizmir'de yapılacak. Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmaları ile yerli ve yabancı ziyaretçileri buluşturacak olan fuar, 14-17 Eylül 2015 arasında devam edecek. Yeni ismi ve logosuyla fuarizmir'de düzenlenecek Shoexpo ile yepyeni bir ayakkabı fuarı dönemi başlıyor. Bu yıl uluslararası boyutuna çok daha fazla önem verilen fuara, 31 ülkeden alım heyetleri gelecek.

Bu yıl ilk kez ikili iş görüşmeleri (B2B) için yurtdışı alım heyeti görüşme alanı kurulan Shoexpo'ya, İZFAŞ tarafından 31 ülkeden profesyonel alıcı getiriliyor. Çalışma ofisinin yer alacağı özel alanda, profesyonel alım heyetleriyle katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri yapılacak. Fuar ve ikili iş görüşmelerinin aynı anda sunulacağı Shoexpo'ya alım heyeti gelecek ülkeler şunlar: Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Azerbaycan, Dubai, Ermenistan, Filistin, Güney Afrika, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İsrail, İsviçre, İtalya, Kırgızistan, Kosova, Lübnan, Meksika, Mısır, Moldova, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur Cumhuriyeti, Sırbistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan. Alım heyetleri için iş görüşmelerinin yanısıra İzmir'in tanıtımına yönelik sosyal program da oluşturuldu. Heyetler için Agora, Efes, Meryem Ana gezisi ve körfez vapur turu planlandı.

TANITIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Dört gün sürecek Shoexpo fuarının daha çok katılımcıyı ve ziyaretçiyi biraraya getirmesi amacıyla İZFAŞ, ayakkabı ve çanta sektörünün hedeflerine uygun olarak yurtiçi ve yurtdışı hedef pazarlarda tanıtım ve ziyaretçi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıl içinde sektörün en önemli fuarlarından İtalya Garda, İtalya Micam ve Almanya Düsseldorf GDS'yi ziyaret eden İZFAŞ, Shoexpo için tanıtım çalışmalarında hız kesmiyor. Yabancı ziyaretçi çalışmalarının önemle üzerinde durulduğu fuar için sektörün en önemli yurtdışı yayın organlarında tanıtım çalışmaları yapıldı. Bugüne kadar 50'den fazla ülkede tanıtım çalışmaları aralıksız devam etti. Bu kapsamda Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Gürcistan, Hırvatistan, Makedonya, Karadağ, Kosova ve Sırbistan'a giden İZFAŞ, sektör temsilcileriyle görüşmelerinin yanısıra ülkelerin ticaret odalarını da ziyaret etti.

Profesyonel ziyaretçiler için fuar süresince Hilton Oteli, Kaya Termal Oteli ve Ramada Oteli'nin önünden, her 15 dakikada bir otobüs kaldırılacak. Shoexpo, 2016 ayakkabı kış modasını vitrinlerden önce İzmir'de görücüye çıkaracak. Fuar Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) ve İzmir Ayakkabıcılar Derneği destekleriyle düzenleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir Ayakkabı Fuarı'na 31 ülkeden alım heyetleri gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER