İzmir'de banka soygunu


İzmir'in Bornova ilçesinde, pompalı tüfekle bir banka şubesine giren yüzü maskeli şahıs, paraları çalarak kaçtı. Silah zoruyla durdurduğu bir arabaya binerek izini kaybettirmek isteyen zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Soygun, bugün saat öğle saatlerinde, Pınarbaşı semti Kemalpaşa Caddesi'ndeki bir banka şubesinde meydana geldi. Bankaya giren, yüzü maskeli ve elinde pompalı tüfek bulunan B.C. isimli şahıs, yanındaki çantaya gasp ettiği 35 bin lirayı koyarak dışarıya çıktı. Daha sonra caddeye çıkarak, pompalı tüfeğini gösterip bir arabayı durdurdu. Sürücü H.B. arabadan inmek isterken zanlı, müsaade etmeyip yanına oturdu, tehdit ederek ilerlemesini istedi. Birkaç kilometre ileride durmasını isteyen zanlı, inip yaya olarak kaçmaya başladı. Harekete geçen polis ekipleri, isminin B.C. olduğu belirlenen zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

SOYGUN GÜVENLİK KAMERALARINDA

Güvenlik kamerası görüntülerinde zanlı B.C.'nin, elindeki tüfek ve çantayla içeriye girmesi, çantaya doldurduğu paralarla çıkması görülüyor.

Soygunu gören Adem Çobanoğlu isimmi vatandaş, "Elinde pompalı tüfekli, koşan bir adama gördüm. Yola çıkan adam, yoldan geçen araçları pompalı tüfeği göstererek durdurmak istedi. Birkaç arabadan sonra bir aracı durdurdu. Sürücü inip kaçmak istedi ancak müsaade etmedi. Sürücün yanına binen şüpheli, daha sonra araçla kaçtı. O an ne olduğunu anlamadım ilk başta. Sonradan soygun olduğunu öğrendim. Heyecanlandım. Gerçek gözünüzün önünde oluyor. Farklı bir deneyimdi benim için." dedi.soygunu-1909031.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de banka soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER