Kadıköy Belediyesi ücretsiz caz konserlerine yıl sonunda veda edecek


Kadıköy Belediyesi, eylül ayından bu yana düzenlediği ücretsiz caz konserlerine yıl sonunda veda edecek. Son kez 23 Aralık Çarşamba, 26 Aralık Cumartesi ve 30 Aralık Çarşamba günü verilecek ücretsiz caz konserleri müzikseverleri ağırlayacak.

Sezon başladığında bu yana birbirinden özel konserleri ücretsiz olarak Kadıköylülerle buluşturan Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat, 2015 yılını ücretsiz konserlerle kapatacak. 23 Aralık Çarşamba, 26 Aralık Cumartesi ve 30 Aralık Çarşamba günü son kez gerçekleşecek ücretsiz caz konserleri müzikseverlere veda edecek.

23 Aralık Çarşamba günü Sedat Gürel & Güzin Gürel Sanat Vakfı'nca da sahnelenecek "İl Signor Bruschino Operası' şef Murat Cem Orhan yönetiminde sahne alacak. Piyanoda Barış Büyükyıldırım ile İlker İşsever, Uğur Yılmaz, Ufuk Toker, Berkcan Beniç, Selin Uzun, Barış Yavuz, Uğur Okay, Yunus Emre Şahingöz, Günselin Seda Çetinkaya'dan oluşan orkestra Gioacchino Rossini'nin 1813 yılında yazmış olduğu tek perdelik komik operasını seslendirecek.

PİYANO VE FLÜT

Piyanist Güray Başol, çeşitli dönemlerden piyano solo eserlerini sunacağı 'Piyanonun zaman içerisindeki yolculuğu' başlıklı dinletisi ise 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de dinleyiciyle buluşacak.

Yılın son ücretsiz etkinliği de 'Flütlü Triolar' konseri olacak. 30 Aralık'taki konserde, oda müziğine farklı oluşumlarla yeni eserler kazandıran Jülide Gündüz; bu projesini genç kuşağın ödüllü flütçülerinden olan Sıla Gerbağa, Mine Aksoy ve piyanist Müge Hendekli ile gerçekleştirecek. Saat 20.00'da başlayacak programda, Bach ve Doppler'in eserleri ses bulacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Kadıköy Belediyesi ücretsiz caz konserlerine yıl sonunda... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER