Kafkas: Çok çalışmamız gerekiyor

Kafkas: Çok çalışmamız gerekiyor

Torku Konya karşısında alınan 1 puanın kendileri için iyi olduğunu ifade eden Kayseri Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Çok çalışmamız gerektiği de bir gerçek" dedi. Tokru Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu kaydetti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2. Hafta maçında Kayserispor Torku Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyuna iyi başladıklarını ancak galip gelemediklerini söyledi. Maçın belli bölümlerinde istediklerinin de çok üstünde oynadıklarını belirten Kafkas, "İlk yarının ortalarından topun hakimiyetini ne yazık ki rakibe kaptırdık. Kenar oyuncularının içeri dönmesinde başarılı olamadık. Bu anlamda ilk devre bizim için olumlu geçmedi. İkinci devre ise taktik değiştirdik. Maçı kazanabilirdik. Net gol pozisyonlarına girdik. Çok çalışmamız gerektiği bir gerçek. Havanın sıcak olması da oyunu etkiledi. Buna rağmen içerde ve dışarda yenilmemek bizim gibi takımlar için önemli. Mersin İdmanyurdu maçına daha iyi çalışıp iyi bir performans sergileyeceğiz." dedi.

Futbolcusu Ömer'in sakatlık durumuyla ilgili bir soruya da Kafkas, bu oyuncunun maç öncesi kustuğunu ve buna rağmen fedakarlık yaparak oynadığını aktardı.

KOCAMAN: DEPLASMANDA ALINAN 1 PUAN İYİDİR

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayseri deplasmanında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi. Kocaman, "Kayseri gibi bir takım deplasmanında alınan puan her zaman iyidir. Maça 3 puan arzusuyla başladık. Ağır bir hava hakimdi. Bize göre Kayserispor içerde oynamanın da avantajıyla galibiyete daha yakın taraftı. Oyunun kontrolünü ele aldığımız zamanlarda son vuruşlarda başarısızdık. Öze dönmek gerekirse puan puandır." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kafkas: Çok çalışmamız gerekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER