Kahta'da 3 spor kulübü tek çatı altında birleşti


Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde faaliyet gösteren üç futbol takımı, güç birliği yaparak Kahtaspor çatısı altında birleşti.

Kâhtaspor Kulübü, birleşme kararlarını düzenlemiş oldukları sabah kahvaltısı toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. Kahtaspor Kulübü Başkanı Salih Beyazyıldız'ın düzenlemiş olduğu sabah kahvaltısına Milletvekili İ.Halil Fırat, Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel, işadamları, bazı bürokratlar ve sporcular katıldı.

Kahvaltılı toplantının birleşmeyi kamuoyuna duyurmak amacı ile düzenlendiğini ifade eden Salih Beyazyıldız, birleşmenin gerçekleşmesinde önemli rol üstlenen Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Toprak'a teşekkür etti. Hedeflerinin, yıllardır amatör ligde mücadele veren Kahtaspor'u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirten Beyazyıldız; "İlçemizde 3 amatör futbol kulübü faaliyet sürdürüyordu. Yıllardır amatör liginde mücadele veren bu kulüplerimiz bir üst lige çıkamadılar. İlçemizi bir üst lige çıkarabilmek amacı ile Kâhta Kommagenespor ve Kâhta Belediyespor futbol takımları Kahtaspor takımının çatısı altında birleşme kararı aldık." dedi.

Milletvekili Fırat, Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Toprak, birleşme kararlarını desteklediklerini ve Kahtaspor'un başarısı için maddi manevi her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. CİHAN
<< Önceki Haber Kahta'da 3 spor kulübü tek çatı altında birleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER