KalDer üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesi yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Ankara Wyndham Otel'de yapılan basın toplantısına KalDer Ankara Şube Başkanı Nazmi Karyağdı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KalDer hakkında basın mensuplarına bilgi veren Karyağdı, derneğin farklı sektör temsilcilerinden oluştuğunu aynı zamanda Avrupa Kalite Vakfı'nın Türkiye'deki temsilcisi ve Amerika Kalite Derneği'nin küresel işbirliği ortağı olarak çalışmalarını yürütmekte olduğunu söyledi.

KalDer'in 26 yıldan beri Türkiye'de hem kamu sektöründe hem özel sektöre de hem de sivil toplum örgütlerinde yönetim kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmalarını sürdürmekte olduğunu kaydeden Karyağdı, "buda Türkiye'nin dünya arenasında rekabetçi kurumlarla var olması için hareket eden bir kurumdur" dedi.

Ankara Şubesi olarak 2000 yılından beri faaliyette olduklarını belirten Karyağdı, Ankara'da bulundukları için kamu ağırlıklı çalışmaların yapıldığını kaydetti.
1995 yılında kurulan Türkiye Kalite Derneği Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmir olmak üzere 4 şubesi, İzmit, İstanbul Çerkezköy ve Kayseri olmak üzere 3 temsilciliği bulunuyor. Kalder'in ana faaliyetleri arasında Türkiye Mükemmellik Ödülü, kalite ve yönetim alanındaki eğitimleri, Kalite Kongresi ve Kamu Kalite Sempozyumu, Kıyaslama çalışmaları ve Ulusal Kalite Hareketi var.
CİHAN
<< Önceki Haber KalDer üyeleri basın mensupları ile bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER