Kapkaç ve dolandırıcılık zanlılarına 6 tutuklama


İzmir'de kendisini polis ya da savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran zanlıların da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Kapkaç ve dolandırıcılık zanlıları, sevkedildikleri mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte kimlik kullanarak S.K. (37) isimli şahsa ait arsayı bir inşaat firmasına 900 bin TL'ye sattığı belirlenen dolandırıcılara yönelik operasyon düzenledi. Zanlılar F.Y. (55) ve S.Ç. (45) yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan iki zanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Konak ilçesinde ise E.A. (26) isimli şahıstan kapkaç yoluyla telefon çaldığı iddia edilen S.Ç. (28) isimli şahsın, Manisa'nın Akhisar ilçesinde ikamet ettiğini belirleyen ekipler harekete geçti. Düzenlenen operasyonla zanlı S.Ç. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen zanlı tutuklandı.

Son operasyonda da kendini telefonda polis ya da savcı olarak tanıtarak F.S.(17) isimli şahıstan 100 bin dolar, İ.Y. (68) isimli şahıstan 20 bin lira dolandırdıkları iddia edilen F.P. (21), M.A.Y. (30), M.Y. (38) ve M.Ö. (37) operasyonla yakalandı. M.A.Y., M.Y. ve M.Ö. mahkeme tarafından tutuklandı, F.P. ise serbest bırakıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Kapkaç ve dolandırıcılık zanlılarına 6 tutuklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER