Kaptal Kartal'dan AKP'ye miting tepkisi

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, terör mitinginin 'siyasi şova' çevrilmesine tepki gösterdi.

Kaptal Kartal'dan AKP'ye miting tepkisi

"Maharet İstanbul'un göbeğinde Teröre karşı miting yapmak değildir, devleti yönetenler terörü bitirmekte samimi iseler Muhalefet Partilerini de davet eder Hakkari'de Diyarbakır'da Şırnakta Siirt'te Batmanda bölge halkı ile birlikte teröre karşı miting yapardı." diyen Kaptan Kartal şöyle konuştu:

AKP her zaman olduğu gibi işi yine kendi reklamını yaparak terörle mücadeleyi siyasi şova çevirdi,30 yıllık terörün geçmişinde 13 yıldır iktidar olan ve terörü bitiremeyen AKP İstanbul'da Miting yaparak terörü mü bitirecek, Cizre'ye,Varto'ya,Lice'ye hakim olamayanlar İstanbul'da teröre karşı miting düzenliyor. Dün kol kola oldukları AKP'yi yarı yolda bırakmış, AKP ise her zaman olduğu gibi kandırıldık yalanına sarılmıştır. Terörü bitirmek isteyenler önce siyasi sözcülerini yargı karşısına çıkarır, PKK terör örgütünün ülkeyi bölmeye gücü yetmez ama siyasi sözcüleri ve medyadaki uzantıları böler bunlara karşı önlem almayanlar terörle mücadeleyi  tam manası ile yaptığını söyleyemez. Bölücü faaliyetler ile bölgede yapılan toplantılara engel olmayanlar nasıl bir mücadele veriyor, anlamakta zorluk çekiyoruz.

Ayrıca Güneydoğu da köylerde bulunan seçmenleri şehirlere getirerek oy kullandırılacağı söyleniyor bu tamamen yanlış bir ugulamadır,sizin göreviniz sadece seçim zamanı güvenliği sağlamak değildir, güvenliği bölgede 24 saat kesintisiz sağlamaktır. Tekrar köyüne döneceğini bilen bölge halkı PKK korkusundan sandığa hür iradesini yansıtamaz,üstelik sandıkları şehirlere taşıdınız biz yine kazandık diyecek olan HDP'nin eline koz vermiş olursunuz"
<< Önceki Haber Kaptal Kartal'dan AKP'ye miting tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER