Karaisalı protokolü şehitlerin evini ziyaret etti


Adana'nın Karaisalı ilçesinde protokol üyeleri, geçen aylarda Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Kadir Genç ile Uzman Çavuş Sercan Yılmaz ve Ankara'daki bombalı saldırıda şehit olan askeri servis şoförü Ali Öztaş'ın baba ocaklarına taziye ziyaretinde bulundu.

Karaisalılı üç şehidin evlerini tek tek ziyaret eden Karaisalı protokolü ilk olarak, Ankara'da ki bombalı saldırıda şehit olan askeri servis şoförü Ali Öztaş'ın baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu. Burada baba Mehmet Öztaş ve anne Miyese Öztaş'a başsağlığı dilendi.

Ardından şehit Uzman Onbaşı Kadir Genç'in evine giden ilçe protokolü, baba Veysel Genç ve anne Fadime Genç'e taziye dileklerini iletti.

Son olarak, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Sercan Yılmaz'ın evine giden protokol, baba Mehmet Feridun Yılmaz ve anne Sahre Yılmaz'a başsağlığı dileyerek şehidin evinden ayrıldı.

Karaisalı protokolü olarak şehitlerin baba ocaklarına gerçekleştirilen taziye ziyaretinde, Karaisalılı üç şehit Ali Öztaş, Kadir Genç ve Sercan Yılmaz'ın ruhuna Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.

Karaisalılı üç şehidin baba ocaklarına yapılan taziye ziyaretine, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Muhammet Mert, Karaisalı Müftüsü Kamil Oktay, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ve Belediye Personel Amiri Kenan Küçük katıldı.

Diyarbakır'da hain saldırı sonucu şehit olan Ebubekir Durmuş'un cenazesini karşılamaya gittiğinden dolayı taziye ziyaretine katılamayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ile taziye dileklerini iletti.

ŞEHİT AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Kadir Genç ile Sercan Yılmaz'ın aileleri bir araya geldi. Kadir Genç'in babası Veysel Genç ve annesi Fadime Genç, Şehit Sercan Yılmaz'ın ailesini ziyaret ederek, baba Mehmet Feridun Yılmaz ve anne Sahre Yılmaz'ın acılarına ortak oldu. Karaisalı protokolü ile şehit Sercan Yılmaz'ın evine giden şehit Kadir Genç'in ailesi, burada okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla şehitlerini andı. CİHAN
<< Önceki Haber Karaisalı protokolü şehitlerin evini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER