Kartal: Danışıklı dövüş yapıyorlar

BBP Genel Başkan yardımcısı Kaptan Kartal, son yaşanan süreçle ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Kartal: Danışıklı dövüş yapıyorlar

AKP ve HDP arasında yaşanan son gelişmelerin ülkeyi özerkliğe ve Başkanlık Sistemine götüreceğini söyleyen Kaptan Kartal" Son gelişmelere bakılınca "Çözülme süreci"nin bitmediği aslında daha tehlikeli bir şekli ile kaldığı yerden devam edeceği görülüyor." ifadelerini kullandı. 7 Haziran seçimlerinin bir proje olduğunu belirten Kartal, "HDP ve PKK'nın Kürt kardeşlerimizin temsilcisi yapma projesiydi bunu başardılar." değerlendirmesinde bulundu.

İŞTE KARTAL'IN AÇIKLAMASININ TAMAMI

"KAYIKÇI KAVGASI ÜLKEYİ ÖZERKLİĞE GÖTÜRÜYOR"

"AKP ve HDP'nin kayıkçı kavgası ülkeyi özerkliğe, genel affa ve Başkanlık sistemine götüren yolun kilometre taşlarıdır. Son gelişmelere bakılınca "Çözülme"sürecinin bitmediği aslında daha tehlikeli bir şekli ile kaldığı yerden devam edeceği görülüyor. AKP ile HDP'nin siyasi kavgası PKK'nın kalleşçe saldırıları karşısında "ne yapalım silahla bitmiyor"noktasına getirilip özerkliğe ve Öcalan dahil genel affa hazırlanıyor görüntüsü var. 

"ERKEN SEÇİMDE PROPAGANDA YAPACAKLAR"

Yapılacak bir erken seçimde, AKP "PKK'yı vurduk boynunu kırdık,dize getirdik" diyerek propaganda yaparken, HDP ise her zaman olduğu gibi Kürt kardeşlerimize "bizi vurarak bitirmeye çalıştılar ama bitiremediler" diye propaganda yapacaklar, halbuki her zaman olduğu gibi yine PKK ile mücadele edilmedi ve genel af ile özerkliğe giden yolun kilometre taşları döşendi.

"HDP, BAŞKANLIĞI ALTIN TEPSİDE SUNACAK"

Göreceksiniz ki, genel af ve özerklik verildikten sonra buna karşılık, HDP kendi eli ile Başkanlık sistemini altın tepside sunacak,siz bunların kayıkçı kavgasına bakmayın.

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİ PROJEYDİ"

7 Haziran seçimleri, HDP ve PKK'nın Kürt kardeşlerimizin temsilcisi yapma projesiydi bunu başardılar. Şimdi ikinci ayağı olan erken seçimde "bölgesel yönetim" yani özerklik, Genel af ve Başkanlık sitemine geçilmesi için yapılacak bir seçim olacak. Kimse bizden Öcalan'a övgüler dizenlerin HDP ile kavgasına inanmamızı beklemesin, HDP'nin Öcalan'dan vazgeçmesi mümkün değildir. 2-3 Milyon oy alan HDP ile özerklik verilemeyeceğini bilen toplum mühendisleri 7 Hazirandan önce oy oranını yükseltmek adına HDP ve Demirtaş şişirilmiş ve büyütülmüştür ki özerklik daha güçlü bir sesle yapılsın.

"OSLO'DAN VAZGEÇİLEMEYECEĞİNİ HERKES BİLİR"

İngilizlerin ortak imza koyduğu Oslo'dan vazgeçilemeyeceğini herkes bilir , Oslo görüşmelerinde ise nelerin yazıldığı aşikardır. AKP samimiyse, şiddete bulaşmış HDP'li vekillerin dokunulmazlığını kaldırıp yargıya göndersin, KCK'dan tutuklanıp sonra serbest bırakılanları tekrar tutuklasın. PKK'nın ülke içinde ve dışında ki yapıları temizlesin, terörün finansman kaynağını kessin,terör örgütüne rant sağlıyor denilen belediyelerine mali ve idari soruşturma başlatsın.

Samanyoluhaber.com

<< Önceki Haber Kartal: Danışıklı dövüş yapıyorlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER