"Kayak merkezine gidemiyoruz, muşamba ile kayıyoruz"


Ekonomik nedenlerden dolayı kayak merkezine gidemeyenler, kendi usullerince buna çözüm yolları buluyor. Kar kalınlığının 20 santimetreyi bulduğu Kocaeli Umuttepe mevkiine gelen vatandaşlar, çocukları ile birlikte kayak keyfi yaptı. Kayak merkezinin pahalılığından şikayet edenler ise çözümü de kendince buldu.

Muşamba üzerinde kayak yapan Yasin Gümüş, "10 numara 5 yıldız kayak yapıyoruz. Ne yapalım kayak merkezine gidemiyoruz. Bu şekilde daha ekonomik oluyor. Muşamba ile doğal bir şekilde kayak yapıyoruz. Hem çocukluk özlemini gideriyoruz, hem de çocukları eğlendiriyoruz. Kartepe'ye çıkamadık. Muşabba ile doğal bir şekilde kaymış olduk." dedi.

Çocuğuyla kayak yapan bir baba da, "Hastaneye gelmişken buraya uğrayalım dedik. Çünkü burası her zaman bildiğimiz yer. Yakın yer. Çocukluğumuza dönüyoruz. Ama oğlumun eğlenmesi benim daha çok hoşuma gidiyor." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının kenti yarın terk edeceğini ve sıcaklıkların yükselişe geçeceğini bildirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber "Kayak merkezine gidemiyoruz, muşamba ile kayıyoruz" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER