Kayseri iş dünyası Çin'e gidiyor


Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) işbirliğinde Çin'e iş gezisi düzenleniyor.

Hong KongŞangay-Guangzhou Canton Fuarını kapsayan iş gezisine katılmak isteyen üyeler ve sektör temsilcileri, 5 Ekim 2015 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. 18-26 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan iş gezisi hakkında açıklama yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'nin dünyaya açılması, dış ekonomik ilişkilerin gelişmesi ve ihracatın artırılmasına yönelik yaptıkları çalışmaların bir parçası olarak, Çin'e iş gezisi programı düzenlediklerini söyledi.

Başkan Hiçyılmaz, iş gezisi başlangıcında Hong Kong Megashow fuar ziyaret edeceklerini ve ardından Guangzhou şehrine geçerek buradaki iş fırsatları konusunda temaslarda bulunacaklarını belirtti. Hiçyılmaz, Uluslararası Canton Fuarı ziyaretini de gerçekleştireceklerini ifade ederek, böylesine önemli bir organizasyonun ziyaret edilmesinin dış ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi noktasında büyük önem arz ettiğini kaydetti. Hiçyılmaz, Şangay'da da temaslarda bulunacaklarını ve sonrasında Kayseri'ye döneceklerini ifade etti.

Çin iş gezisinin, Kayserili iş adamları için önemli bir fırsat olduğunun ve kaçırılmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Hiçyılmaz, katılmak isteyenlerin kişi başı 2 bin 690 Euro ücret ödeyeceklerini vurguladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayseri iş dünyası Çin'e gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER