Kaytan: Bürokratlar AK Partili vekiller ile göstermelik açılış yapıyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat milletvekili adayı Onur Kaytan, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'nin Yozgatlı bürokratlarla ilçeden ilçeye göstermelik açılışlarla halkı kandırmaya çalıştıklarını söyledi.

CHP milletvekili adayı Onur Kaytan, İl Başkanı Ali Keven ve partili üyelerle birlikte Sarıkaya ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Kaytan, 13 yıllık AK Parti iktidarında Yozgat'ın en fazla göç veren iller sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını belirterek, "AKP döneminde Yozgat yatırım noktasında unutuldu." dedi.

Seçim öncesinde bürokratların AK Parti adayları ile beraber hareket ettiğini iddia eden Kaytan, "1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldı başta vali olmak üzere kaymakamlar, kolluk kuvvetlerimiz hepsi AKP'ye seferber edilmiş, açılışı yapılan binalar eksikliklere rağmen alelacele bitirilip adeta yangından mal kaçırırcasına hemen açılış yapılmaktadır. Neden bu açılışları 1 Kasım seçimlerinden sonra yapılmayıp şimdi adeta AKP'nin propagandası haline dönüştürülüyor. Biz bunları doğru bulmuyoruz. Halkımız, haklının, doğrunun yanında. Bugün ilimizde yatırımlarla hizmetlerle övünen AKP 13 yılda Yozgat'a 100 kişilik istihdam sağlamadı. 2012 yılında bitirilmesi öngörülen hızlı tren projesinin akıbetinin ne olacağı daha belli değil. Hastane inşaatı da aynı durumda daha önce bitirilmesi gerekirken onunda ne zaman biteceği belli değil. Adliye binalarıyla övünen AKP yargıyı ne hale getirdiği her kesim tarafından ibretlikle izlenmektedir. Bütün bu olumsuzlukları 1 Kasım seçimlerinde CHP iktidarıyla ortadan kaldıracağız. Bürokratlar işini yapacak. Bireysel olarak hiçbir siyasiye, partiye değil vatandaşına hizmet edecek. Bugün bakıyoruz bürokratlar devlet araçlarının plakalarını değiştirerek KP'nin propagandasını yapıyor. İşte buna biz dur diyeceğiz. Halkımız 1 Kasım'da vicdanının sesini dinleyerek sandık başına gitsin ve oylarını kullansın." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kaytan: Bürokratlar AK Partili vekiller ile göstermelik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER