Kazak medyası: Ankara patlaması nitelikli bir terör saldırısı


Ankara'da meydana gelen terör saldırısı Kazakistan medyasında da geniş yer aldı. Ülkede yayın yapan internet haber siteleri, terör saldırısını son dakika haberi olarak okuyucularına duyurdu.

WWW.TENGRİNEWS.KZ: NİTELİKLİ TERÖR SALDIRISI

Ülkenin en çok takip edilen haber portalından biri olan tengrinews.kz haber sitesi, Ankara'daki patlamayı 'nitelikli terör saldırısı' olarak okuyucularına duyurdu. Site, patlamanın askeri araçların geçişi sırasında meydana geldiğini ifade etti.

WWW.NUR.KZ: GENEL KURMAY BİNASINA 300 METRE MESAFEDE PATLAMA

İnternet sitesi nur.kz ise saldırıyı 'Ankara'da büyük patlama' başlığıyla son dakika haberi olarak duyurdu. Olayın Genelkurmay Başkanlığı'na 300 metre mesafede gerçekleştiğine dikkat çekti.

WWW.KAPİTAL.KZ: ANKARA'NIN MERKEZİNDE PATLAMA

Kapital.kz internet sitesi de haberi, 'Ankara'nın merkezinde patlama' şeklinde takipçilerine duyururken, site, Türk yetkililerin açıklamalarına yer verdi. Patlamanın çok büyük bir gürültü ile meydana geldiği ve Ankara'nın birçok yerinden duyulduğunu ifade eden internet sitesi, saldırının, TBMM, Genelkurmay ve Başbakanlık binalarına yakın bir noktada gerçekleştiğine vurgu yaptı.

WWW.İNFORM.KZ: ANKARA'YA TERÖR SALDIRISI

Ülkede yayın yapan inform.kz haber sitesi ise Türkiye'de meydana gelen saldırıyı, 'Ankara'ya terör saldırısı' başlığı ile verirken, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Brüksel ziyaretini iptal ettiğini okuyucularına duyurdu. CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER