Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyecek

Sosyal medya hesabına yüklediği yeni videosunda yükselen elektrik faturalarını ele alan CHP Genel Başkanı Kemal Kışıçdaroğlu, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu ayrıca zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini de açıkladı.

Kılıçdaroğlu: "Neden elektrik faturalarınız şişirildi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak akşam saat 22:00'de önemli bir konu hakkında açıklama yapacağını bildirmişti.

Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere..." ifadelerine yer vermişti.

Kılıçdaroğlu yine Twitter hesabı üzerinden beklenen açıklamayı yaptı. Paylaşımına, "Neden elektrik faturalarınız şişirildi? Bir dilim kuru ekmeğinize kim göz dikti? Bu zulme ancak birlikte son verdirebiliriz. Buyurun bu ibret tablosunu konuşalım…" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu, videoda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak, "31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin" dedi.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim."
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyecek Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER