Kemal Kılıçdaroğlu, 'İki Elin Sesi Var' konserini izledi

Kemal Kılıçdaroğlu, 'İki Elin Sesi Var' konserini izledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın düzenlediği konseri izledi. Kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Aslında onlar için söylenecek çok sözümüz var. Ama biz bugün onları dinleyeceğiz. Onlarla gurur duyacağız. Onlar geleceğin umudu, ülkenin umudu, hepimizin umudu." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Senfoni Orkestrası'nın MEB Şura Salon'undaki konserine katıldı. Konsere Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Enis Berberoğlu, Mustafa Balbay, Utku Çakırözer, davetliler ve çocuklar katıldı.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımızla gurur duyacağız. Çocuklarımız için bir şey söyler misiniz diye söylediler. Aslında onlar için söylenecek çok sözümüz var. Ama biz bugün onları dinleyeceğiz. Onlarla gurur duyacağız. Onlar geleceğin umudu, ülkenin umudu, hepimizin umudu. Onları, onları yetiştiren hocaları, anneleri babalarını yürekten kutluyorum. Hepinize saygılar." dedi. Düzenlenen konserin geliri UNICEF'in Tarım İşçileri Fonu'na aktarılması planlanıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Kemal Kılıçdaroğlu, 'İki Elin Sesi Var' konserini izledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER