Kılıçdaroğlu: Ruhani liderle bir araya geldik, sorunlarını dinledim

Kılıçdaroğlu: Ruhani liderle bir araya geldik, sorunlarını dinledim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, azınlık cemaatleri temsilcileri ile yaptıkları toplantıda, ruhani liderlerin cemaatlerine ilişkin sorunlarını dinlediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Ruhani liderlerle bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledim. Sorunları var, aktarıyorlar. Biliyorsunuz biz bu ülkede birliği beraberliği savunan bir partiyiz. Bunu inançla, inanarak savunuyoruz. Onlar da Türkiye'nin zenginliği." dedi.

Çınar Hotel'de düzenlenen toplantının ardından Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasetçi olarak görevlerinin sorun çözmek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Ruhani liderlerle bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledim. Sorunları var, aktarıyorlar. Biliyorsunuz biz bu ülkede birliği beraberliği savunan bir partiyiz. Bunu inançla, inanarak savunuyoruz. Onlar da Türkiye'nin zenginliği. Dolayısıyla onların sorunlarını çözmek de bizim görevimiz, siyasetçinin görevidir. Davetimizi kabul edip geldikleri için hepsine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Cemaat temsilcileri ise toplantının ardından açıklama yapmadan otelden ayrıldı. Toplantı sonunda Kılıçdaroğl'na İstanbul Milletvekili Selina Doğan'ın, Ara Güler tarafından 1970li yıllarda bir CHP mitinginde çekilmiş fotoğrafını hediye ettiği öğrenildi.



CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu: Ruhani liderle bir araya geldik, sorunlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER