Kimse Yok Mu, şehit ailesine koç hediye etti

Kimse Yok Mu, şehit ailesine koç hediye etti

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, Siirt'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Burdurlu Jandarma Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün ailesine Kurban Bayramı için bir koç hediye etti.

Derneğin gönderdiği nakit para ile Burdur Hayvan Pazarı'ndan bir koç alan Kimse Yok Mu Derneği Burdur gönüllüsü Mehmet Akif Ünal, Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün ailesine teslim etti. Kurbanlık koçun teslim töreninde Ünal'ın yanı sıra emekli din görevlilerinden Ayhan Zengin, şehidin annesi Aysel Aktürk, oğlu Ahmet Aktürk, eniştesi Asil Çakır ve kayınpederi Ali Küçüktamer hazır bulundu.

Kimse Yok Mu gönüllüsü Mehmet Akif Ünal, "Şehit ailesine bayramlık için aldığımız koçu imza karşılığında teslim ettik. Derneğimiz herkese el uzatıyor. Ancak şehit ailelerine daha fazla önem veriyor. Çünkü bu vatan için evlatlarını veren şehit ailelerine ne yapılsa azdır. Biz de şehidin geride kalan ailesinin hüznünü azaltmak ve çocuklarını sevindirmek için böyle bir hediye verdik." diye konuştu.

Emekli din görevlisi Ayhan Zengin de Hz. Muhammed (sav)'in şehit ailerine ve çocuklarına yakın ilgi gösterdiğini söyledi.

Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün annesi Aysel Aktürk, derneğe gönderdiği koçtan dolayı teşekkür ederek "Allah kabul etsin" diye duada bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, şehit ailesine koç hediye etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER