Kimse Yok Mu, Yozgat'ta 250 aileye kurban eti dağıttı

Kimse Yok Mu, Yozgat'ta 250 aileye kurban eti dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi, Kurban Bayramı'nda daha önce belirlenen 250 aileye kurban eti dağıttı. Kimse Yok Mu gönüllüleri tarafından dağıtılan etleri alan aileler dernek üyelerine teşekkür etti.

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şube Müdürü Sadullah Metin Zarasız, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerinin yanında olduklarını söyledi. Zararsız, "Dernek olarak her yıl ihtiyaç sahibi yüzlerce ailemize ulaşarak kurban eti dağıtımı yapıyoruz. Bu yıl kurbanda yaklaşık 250 ailemize kurban eti dağıttık. Bu yardımlarımızı ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi yurt dışında da onlarca ülkede yardıma muhtaç insanlara ulaştırıyoruz. Ramazan ayında gıda paketi, kurbanda kurban kolisi diğer günlerde ise giysi ve bu tür yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bayramlar birlik beraberlik duygusunun en üst seviyede yaşanmasına vesile oluyor. İnşallah bundan sonrada derneğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edecek." dedi.

İhtiyaç sahibi aileler Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ederek, "Allah razı olsun. Bizler imkanımız olmadığı için kurban kesemedik. Şimdi etimizi aldık ve evimize gideceğiz. Devletimizin her şeyi yapma imkanı olmuyor, o yüzden bu tür derneklere destek olması gerekir. Çünkü Kimse Yok Mu Derneği bizlere yıl içerisinde giysi, Ramazan ayında gıda paketi, kurbanda ise kurban eti kolisi yardımında bulunuyor. Bu vesile ile derneğe ve yetkililerine teşekkür ederiz." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, Yozgat'ta 250 aileye kurban eti dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER