Kimsesi olmayan yaşlı çift: Ne olur bizi yalnız bırakmayın


Adana'nın Kozan ilçesinde kimsesi olmayan bakıma muhtaç yaşlı çift, kendilerine yardıma gelen görevlilere "Kimsemiz yok, ne olur bizi yalnız bırakmayın." dedi.

Vatandaşların ihbarı üzerine, Kozan Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Hayır Çarşısı ekipleri, Ağlıboğaz Mahallesi'nde iki odalı evde yaşam mücadelesi veren yatalak hasta Hasan Şengül (75) ile gözlerinden rahatsız olan eşi Fatma Şengül (69) çiftini evlerinde ziyaret etti. Yaşlı çiftin durumunu yerinde tespit eden ekipler, esnaf ve hayırseverlerin desteği ile kanepe, halı, battaniye, çarşaf, gıda ve kıyafet yardımı ulaştırdı.

50 yıllık evli çiftin çocukları olmadığı için bakacak kimselerinin bulunmadığı, Hasan Şengül'ün ise 15 yıl önce yakalandığı hastalık nedeni ile çalışamadığı öğrenildi.
Yaşlı çifte Kozan Belediyesi Aşevi'nden sıcak yemek ve ekmek yardımı yapılacağı, Belediye Sağlık İstasyonu tarafından ise sağlık kontrolünden geçirileceği bildirildi.
Yapılan yardımlardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür eden Şengül çifti, "Kimsemiz yok, ne olur bizi yalnız bırakmayın." diye destek istedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kimsesi olmayan yaşlı çift: Ne olur bizi yalnız bırakmayın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER