Kırkpınar başpehlivanlık güreşlerinde 3. tur da tamamlandı


654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2. gün mücadeleleri kıran kırana sürerken başpehlivanlık güreşlerinde 3. tur müsabakaları da tamamlandı.

Edirne Sarayiçi Güreş Alanı'nda yapılan güreşlerde başpehlivanlık 3. tur kuraları saat 17.30'da çekildi. Kura çekimlerinde son başpehlivan Fatih Atlı-Süleyman Aykırı ile 2006 yılının başpehlivanı Osman Aynur-Ekrem Yavuz ile Kırkpınar'da üç kez başpehlivan olan Recep Kara-Hamza Köseoğlu ile 2013 yılı başpehlivanı İsmail Balaban-Serhat Balcı ile ve Orhan Okulu ise 2005 yılı başpehlivanı Şaban Yılmaz ile eşleşti.

İsmail Balaban ve Serhat Balcı kura gereği güreş tutmadan çeyrek finale yükselirken diğer eşleşmelerde yapılan müsabakalar sonunda adını çeyrek finale yazdıran pehlivanlar da belli oldu.

Güreşlerin normal süresinde Recep Kara ve İsmail Koç rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldi. Diğer pehlivanların güreşinde ise puanlama süresine gidildi. Puanlama süresinde 2014 yılı başpehlivanı Fatih Atlı rakibi Süleyman Aykırı'yı yenerek çeyrek finalist oldu. Üçüncü tur güreşlerinde Abdullah Güngör, Fatih Atlı, Osman Aynur, Recep Kara, İsmail Koç, Orhan Okulu ve İsmail Koç mücadeleyi galip tamamladı.

Başpehlivanlık güreşlerine yarın sabah çeyrek final müsabakaları ile devam edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Kırkpınar başpehlivanlık güreşlerinde 3. tur da tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER