Kitap arasındaki uyuşturucu ticaretini polis engelledi


İstanbul narkotik polisi, Bakırköy'de bir adrese yaptığı baskında uyuşturucu imalathanesiyle karşılaştı. İmalathaneden uyuşturucu üretilmesi için kilolarca ham madde çıktı. Kalın bir kitabın sayfalarını keserek uyuşturucuları içine yerleştiren zehir tacirlerinin fark edilmemek için bu yolla zehirleri sattıkları ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'ndeki bir adrese dün operasyon yaptı. Yapılan operasyonda biri yabancı uyruklu toplam 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu imalathanesiyle karşılaşan ekipler, eroinlerin zarar görmemesi için iş yerine özel olarak nem ve havalandırma sistemi yapıldığını belirledi. Yapılan aramalarda; 2 kilo 50 gram metamfetamin, 3 gram taş kokain, 43 kilo 950 gram toz kimyasal madde, 30 kilo sıvı kimyasal madde, 1 adet pres makinesi, 1 adet paketleme makinesi, mikser, cam tüpler, bir adet terazi ve bir tabanca ele geçirildi.

Bir başka operasyon ise Bahçeşehir'de iki gün önce gerçekleştirildi. 9 kilogram 112 gram eroinin ele geçirildiği baskında C.Ç. (43) ve A.K. (44) gözaltına alındı.

MİDELERİNDE UYUŞTURUCU İLE UYUŞTURUCU TİCARETİ

Dikkat çeken diğer operasyon ise Şişli'de yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda O.C.O. (31), M.T.O. (28), O.P.O. (31) isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan incelemede şahısların midelerinde yaklaşık 1 kilogram ağırlığında paketlenmiş vaziyette kokain tespit edildi. Ayrıca yapılan aramalarda bin 395 gram eroin, 7 gram esrar, hassas terazi ve uyuşturucunun çoğaltılmasında kullanılan bazı kimyasallar ele geçirildi.

Kitap-arasindaki-uyusturucu-ticaretini-polis-engelledi-1912105.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kitap arasındaki uyuşturucu ticaretini polis engelledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER