Kocaeli Merkezli 8 İlde Gözaltına Alınanlar Serbest

Gözaltına alınanların savcılıktaki ifade alma işlemi ise saat 16.00 sıralarında sona erdi.

Kocaeli Merkezli 8 İlde Gözaltına Alınanlar Serbest

Kocaeli merkezli 8 ili kapsayan polise yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilenler, serbest kaldı. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen salı günü sabah saatlerinde Kocaeli, İstanbul, Bursa, Van, Bolu, Yalova, Ardahan ve Karabük olmak üzere 8 ilde operasyon düzenlemişti. Operasyonda emniyet müdürleri, şube müdürleri ve amirlerden oluşan 14 kişi gözaltına alınmıştı. 

Gözaltına alınan birinci sınıf Emniyet Müdürü A. Ö., birinci sınıf Emniyet Müdürü A.K.A., üçüncü sınıf Emniyet Müdürü M.A., 4'üncü sınıf Emniyet Amiri S.G., Emniyet Amiri O.Ö., Komiser yardımcıları Ş.G. ve M.H.İ., komiserler H.K. ve A.D. polis memuru H.D. ile sivil vatandaşlardan V.A., M.K, İ.Ç. ve A.K. emniyetteki işlemlerinin ardından dün sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. 

Gözaltına alınanların savcılıktaki ifade alma işlemi ise saat 16.00 sıralarında sona erdi. Birinci sınıf emniyet müdürü A.K. D. ile komiser yardımcısı M.H.İ., tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Diğer 12 kişi ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemedeki işlemler sabah saatlerinde kadar sürdü. Mahkeme heyeti, 12 kişiyi adli kontrol işlemiyle serbest bıraktı.

CHA
<< Önceki Haber Kocaeli Merkezli 8 İlde Gözaltına Alınanlar Serbest Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER