Köksal: CHP iktidarında 'öteki vatandaş' olmayacak


CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burcu Köksal, CHP'nin Türkiye'de uzlaşma kültürünün adresi olduğunu söyledi. Köksal, CHP'nin tüm kesimlerden kişilerin başvurduğu tek parti olduğunu kaydetti.

Köksal, Sandıklı ilçesi ile Alamescit, Bekteş, Menteş, Ekinova'da vatandaşlarla bir araya geldi. CHP'nin tüm kesimlerle görüşebilen, tüm kesimlerin başvurabildiği tek parti olduğuna işaret eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili, "CHP tüm siyasi partilerle görüşebilen, tüm toplum kesimlerinin başvurabildiği tek parti konumundadır. Diğer partiler, CHP'nin mutlaka iktidarda olması gerektiğini açıkça ifade etmişlerdir. Yurttaşlarımız, CHP'nin Türkiye'nin gerçek birleştirici gücü olduğunu söylemektedirler." dedi.

"CHP İKTİDARINDA UZLAŞMA KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞACAK"

CHP'nin iktidarda olduğu bir Türkiye'de uzlaşma kültürünün hakim olacağını kaydeden Köksal, sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son vermeye kararlıdır. Hiçbir vatandaşımızı ikinci sınıf vatandaş olarak görmeyen CHP, hiç kimseye 'makbul vatandaş' ya da 'öteki vatandaş' gözüyle bakmamaktadır. CHP, hangi toplum kesiminden gelirse gelsin, hangi etnik kökene, inanca veya siyasi görüşe sahip olursa olsun, tüm yurttaşlarımızın haklarını korumak, özgürlüğünü geliştirmek ve daha iyi bir hayata kavuşmasını sağlamak için çalışmaktadır."

Burcu Köksal, CHP'nin birinci sınıf demokrasiyle yurttaşların özgürce yaşadığı ve ülkenin zenginliklerini adil şekilde paylaştığı, kalkınmış bir Türkiye'yi inşa etmek için çalıştığını dile getirdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Köksal: CHP iktidarında 'öteki vatandaş' olmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER