Komşu kavgasını ayırmak isterken canından oldu

Komşu kavgasını ayırmak isterken canından oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde oto boyacılığı yapan bir kişi, komşuları arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken yaralandı. Şahıs, kaldırıldığı hastanede iki kez ameliyat edildi ancak 34 gün sonra hayatını kaybetti.

Serdar Mahallesi'nde ikamet eden ve oto boyacılığı yapan evli ve 3 çocuk babası Bülent Yüzel (38), 8 Eylül'de evine doğru gittiği sırada, sokakta komşuları arasında çıkan kavgayı ayırmak istedi. Yüzel, kavgaya karışan Necmi S. isimli şahıs tarafından sağ karın bölgesinden bıçaklandı. Ağır yaralanan ve vatandaşlar tarafından hemen Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüzel, ameliyat edildi ve bir süre sonra taburcu edildi.

Evde dinlenirken iç kanama geçiren ve tekrar hastaneye kaldırılan Yüzel, Seka Devlet Hastanesi'nde tekrar ameliyata alındı. Ameliyattan çıktığında durumu kötü olduğundan Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzel olayın üzerinden tam 34 gün geçtikten sonra aniden fenalaşarak vefat etti.

Kocaeli Devlet Hastanesi morgunda sabah saatlerinde yapılan otopsi sonrası Cumhuriyet savcısı, Yüzel'in cenazesini İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla adli tıp kurumuna gönderildi. Olaydan sonra serbest bırakılan zanlı Necmi S.'nin adli tıp kurumundan gelecek rapor doğrultusunda tekrar gözaltına alınabileceği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Komşu kavgasını ayırmak isterken canından oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER