Konukoğlu: İnsanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyorum


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Adil Konukoğlu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısından dolayı başsağlığı ve sabır dileyerek, "Bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyorum." dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da terör örgütü tarafından alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diledi. Milletimizi hedef alan bu insanlık dışı terör saldırısından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Konukoğlu, "Hiçbir zaman teröre teslim olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine kast eden hain terörün tuzağına düşmeyeceğiz."' dedi. Türkiye üzerinde oyunlar oynayan güçlerin maşası konumunda olan terör örgütünün asla başarılı olamayacağını belirten Konukoğlu, terörün kirli emellerini gerçekleştirmesine içeride ve dışarıda destek verenleri lanetledi.

GSO Başkanı Konukoğlu, vatandaşlara sağduyu çağrısında da bulunarak, şunları kaydetti: "Acılarını paylaşmayı bilen bir toplum olarak, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz. İnşallah bu zor günler de geçecektir. Terör, hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Aziz vatanımızı ve ay yıldızlı bayrağımızı, canımızı seve seve vererek sonsuza kadar savunmaya devam edeceğiz. Rabbim, vatanımızı koruyan askerimize, polisimize güç kuvvet versin. Ülkemizi bölmek isteyen hainlere fırsat vermesin." CİHAN
<< Önceki Haber Konukoğlu: İnsanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER