Köprülü Kanyon'da rafting sezonu İranlı turistlerle açıldı


Dünyaca ünlü Antalya Manavgat Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting sezonu başladı. Raftingciler sezonu, Arap ve İranlı turistlerle açtı.

Beşkonak Karabük Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Refik Armağan, Köprülü Kanyon'da 2016 rafting sezonunu İranlı turistlerle açtıklarını söyledi. Kanyonda her yıl su sporları sezonunu 20 Mart'ta Nevruz Bayramı tatili için Antalya'ya gelen İranlı turistlerle açtıklarını hatırlatan Armağan, bölge destinasyonunda 40 su sporu işletmecisinin, yıllık 34 ülkeden 750 bin yerli ve yabancı turiste, kano ve rafting su sporu yaptırdığını kaydetti. Geçen sene kanyon parkurunda 2 haftalık Nevruz Bayramı tatilinde 14 bin İranlı turiste rafting yaptırdıklarını belirten Armağan, "Nevruz Bayramı süresinde 10 bin İranlı ve Azeri turiste kanyonda rafting ve su sporu yaptırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

2015 yılında kanyonda 750 bin yerli ve yabancı turiste rafting yaptırdıklarını açıklayan Armağan, bu ziyarette bölge ve ülke ekonomisine 11 milyon Euro'luk döviz girdisi sağlandığını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Köprülü Kanyon'da rafting sezonu İranlı turistlerle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER