Koronavirüs'ün Fatih Terim’e nasıl bulaştığı ortaya çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in tedavisini üstlenen hekimlerden Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, “Fatih Terim’in, spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var.” dedi.

SHABER3.COM

Galatasaray’da 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşinin akabinde Teknik Direktör Fatih Terim’in de Yen tip Koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmıştı. Terim, İstanbul'da özel bir hastanede karantinaya alınarak tedavi sürecine başlanmıştı.
 
Terim’in tedavisini üstlenen hekimlerden biri olan İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Habertürk TV’de tecrübeli hocanın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Terim’in durumunun iyi olduğunu söyleyen Kocatürk, ”İnşallah böyle devam eder.” dedi.

"CAMİADAN BİRİLERİYLE TEMASI VAR"

Koronavirüs'ün Fatih Terim’e nasıl bulaştığına dair önemli tespitler olduğunu aktaran Kocatürk, ”Ancak bunu paylaşmak ne kadar doğru. Spor camiasından bu hastalığı olan birileriyle teması var. O kişilerde tespit edildi.” diye konuştu.

Fatih Terim’in Koronavirüs testi pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak ile Beşiktaş maçı öncesi bir araya geldiği biliniyor. 

Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile eşine de Koronavirüs teşhisi konulmuştu. Fenerbahçe'de de 6 sporcunun Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 
<< Önceki Haber Koronavirüs'ün Fatih Terim’e nasıl bulaştığı ortaya... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER