Kurban etiyle mangal yapmaya giderken kaza yaptılar: 1 ölü, 3 yaralı


İstanbul Maltepe'de kestikleri kurban etiyle Kayışdağı Ormanı'na mangal yapmaya giden 4 kişinin içinde bulunduğu cip takla attı. Kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay saat 17.00 sıralarında Ferhat Paşa Mahallesi'nin ormanlık kısmında meydana geldi. Yangınlara müdahale amacıyla açılan yola giren Recep Şahin'in kullandığı 34 RFZ 53 plakalı arazi aracı, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaydı. Daha sonra takla atan cip, metrelerce sürüklendi. Kazada cipin altında kalan Recep Şahin olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen yardım ekipleri, yolun araç trafiğine uygun olmaması nedeniyle zor anlar yaşadı. Uzun süre yaralılara ulaşmakta güçlük çeken sağlık ekipleri ile itfaiye görevlileri olay yerine yaya gitmek zorunda kaldı. Yaralılar daha sonra gelen yardım ekipleri tarafından ormandan indirilerek hastaneye gönderildi. Feci şekilde can veren Recep Şahin'in cesedi, savcılık incelemesinden sonra Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. kaza-yaptilar-1-olu-3-yarali-1895860.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kurban etiyle mangal yapmaya giderken kaza yaptılar: 1... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER