Kâhta'da din görevlileri yemekte buluştu


Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde görev yapan din görevlilerine yemek verildi.

Kâhta Diyanet-Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen yemek programına Kâhta Müftü Vekili Uzman Vaiz Yılmaz Arı, Kâhta Devlet Hastanesi Abdulkadir Dost, hastane yöneticileri, STK temsilcileri, vaiz, vaize, murakıp, Kur'an kursu öğreticileri, Müftülük personeli, imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Hafta münasebeti ile din görevlileri arasında birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşma sağlamak amacıyla yemekli toplantıda bir araya gelmeyi uygun gördüklerini ifade eden Diyanet-Sen Temsilcisi Nebi Yavaş, "Sevgili Peygamberimiz (SAV)'in makamında bulunan Bilal-ı Habeş'in görevini üstlenen camilerimizde ihlas ve samimiyetle görev yapan, din hizmetlerinin en güzel şekilde yürütülmesi için gayret gösteren görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik eder, haftanın tüm İslam alemine refah huzur ve barışa vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Bugün bu davetimize iştirak ederek bizleri onurlandıran konuklarımıza ve kıymetli din görevlilerimize teşekkür ederim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kâhta'da din görevlileri yemekte buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER