Manisa'da polis baskınları devam ediyor

Manisa'da derneklere yapılan polis baskınları devam ediyor.

Manisa'da polis baskınları devam ediyor

Geçen haftalarda bazı sivil toplum kuruluşları ve Kimse Yok Mu Derneği’ne de 'makul şüphe' gerekçesiyle baskın düzenleyen polis, şimdi de Zaman gazetesini de dağıtan Cihan Medya Dağıtım AŞ bürosu ile çok sayıda esnafa eş zamanlı baskınlar düzenledi. 


TWİTTER'DAN DUYURDU

Manisa'da süregelen 'makul şüphe' operasyonlarına bugün yenileri eklendi. Bu operasyonlardan birinde polis, kentin en eski işyerlerinden biri olan Mimar Ömer Yerkazan'ın ofisinde arama yaptı.

Manisa'nın en ünlü mimarları arasında yeralan Ömer Yerkazan, ofisine 10 polis tarafından algı operasyonu yapıldığını Twitter adresinden duyurdu.

"77 YAŞINDAKİ BABAMIN EN KEDERLİ GÜNÜ"

Mesajlarında operasyonun hedefinin yeni algılar oluşturmak olduğunu ifade eden Yerkazan, "Anayasal düzene karşı suç işleme suçundan 10 tane terörle mücadele polisi ofisimde arama yapıyor... Yeni Türkiye. Terörle mücadele ekipleri iş yerimde arama yaparken 77 yaşındaki babamın en kederli günü olsa gerek." dedi.

SOSYAL MEDYADA OPERASYONA TEPKİ, YERKAZAN'A DESTEK

Öte yandan, sosyal medya üzerinden duyurduğu polis operasyonunun ardından mimar Ömer Yerkazan'a destek mesajları geldi. Bu mesajlardan en dikkat çekicisi ise bir kullanıcının yaptığı "Orada sadece şeref bulursunuz" yorumu oldu.





<< Önceki Haber Manisa'da polis baskınları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER