Mario Gomez sezon sonunu işaret etti

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Mario Gomez karar vermek için yönetimden ek süre istemişti.

Mario Gomez sezon sonunu işaret etti

Kontrat gereği 21 Nisan'a kadar Beşiktaş ve Fiorentina arasında tercih yapmak durumunda olan Alman golcü 9 Mayıs'a kadar ek süre istemiş ve düşünmek için zamana ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Sözleşmesi ile ilgili olarak Alman basınına konuşmayı tercih eden Gomez kontratı konusundaki düşüncelerini 'Ne yazık ki iki kulüp arasında yapılan kontrat gereği lig bitimine beş maç kala karar vermek zorundayım' dedi.

Beşiktaş'ta oynamaktan duyduğu mutluluğu da dile getiren Gomez 'Beşiktaş forması giymekten ve bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Burada harika bir sezon geçirdim. Ve kendimi Beşiktaş'ta son derece rahat hissediyorum. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, özellikle de bu fantastik yeni stadımızda oynamak hem benim için hen kulüp hem de taraftarlar için müthiş bir şey olacak. Ancak tabi takım gelecek sezon nasıl olacak? Bu konuda kesin bir şeyi, bu sezon sona ermeden bunu bilmek mümkün değil. Bu noktalar benim için çok önemli. Ben de geleceğimle ilgili sonradan bir anlaşmaya varacağım' 

diyerek kontratı için sezon sonunu işaret etti.

<< Önceki Haber Mario Gomez sezon sonunu işaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER