MATSO: Doğalgaz Manavgat'a gelmeli


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Manavgat'ın acilen doğalgazla buluşması gerektiğini söyledi.

Doğalgazın Manavgat'a getirilmesi konusunda MATSO'nun çalışma yaptığını belirten Arslan, "Enerji önemli bir konu. Manavgatlı'nın ucuz maliyetle enerji kullanmasını istiyoruz. Doğalgazın ilçemize gelmesi için adımlar atıyoruz. Bugünkü şartlarda ısınma için, mutfak için bin ile bin 500 lira harcıyoruz. Doğalgaz olsa bu maliyet 500 lira ile karşılanacak." diye konuştu.

Manavgat'ta organize sanayi kurulması için de mücadele verdiklerini kaydeden Arslan, "OSB için de çalışıyoruz. Yer konusunda araştırmamız var. En az 450 dönümlük bir alana ihtiyaç var. Bu konuda da kararlı bir şekilde çalışıyoruz. OSB'yi Manavgat'a kazandırmak istiyoruz." ifadelerinde bulundu.

Öte yandan MATSO'nun çok amaçlı toplantı salonunda Satış, Pazarlama Uzmanı ve Satış Eğitimcisi Hakan Ömer Gider, oda üyelerine 21. yüzyılda müşterisinin beklentileri, klasik ve modern müşteri bulma yöntemleri, müşteriyi elde tutmak için ilişki yönetimi stratejisi, müşteriyi bırakma teknikleri ve nedenleri konuları hakkında bilgilendirme yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber MATSO: Doğalgaz Manavgat'a gelmeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER