MATSO, iş dünyası için Ekonomik Rapor 2014 kitapçığı hazırladı


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından, Manavgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak yapılan çalışmalara yön verme ve geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasında kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan "Ekonomik Rapor 2014" kitapçığı çıkarıldı.

MATSO tarafından hazırlatılan, Manavgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını objektif bir şekilde ele alarak kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıyan "Ekonomik Rapor 2014" kitapçığı iş dünyasına yol gösterici olacağı belirtildi. Kitapçık, oda üyeleri ve yatırımcıların hizmetine sunuldu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Ekonomik Rapor 2014 kitapçığında Manavgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının ele alındığını belirterek ilçeye yatırım yapmak isteyenler içinde kılavuz ve yol gösterici niteliği taşıdığını söyledi.

Başkan Boztaş, "Üniversitelerde görev yapan profesörler tarafından hazırlanan Ekonomik Rapor'un mevcut durumları ortaya koymada, yapılan çalışmalara yön vermede ve geleceği sağlam temeller üzerinde şekillendirmede önemli bir işlevi yerine getirebilecek. Analitik değerlendirmelerle ilçedeki gelişmeler ve beklentiler üzerine kurgulamak ve bundan hareketle geleceği biçimlendirmede önemli olacak." dedi.

Ekonomik raporda Manavgat ilçesi için vizyon ve misyon tanımlamaları yapılarak, temel değerler ve kalite politikasını da içeren bir biçimde hazırlandığını vurgulayan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, ekonomik raporun Manavgat ilçesi için vizyon ve misyon tanımlamaları yapılarak, temel değerler ve kalite politikasını da içeren bir biçimde hazırlandığını kaydetti.

CİHAN
<< Önceki Haber MATSO, iş dünyası için Ekonomik Rapor 2014 kitapçığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER